Samurai Martial Arts

Vecht en verdedigingssporten


Beste Samurai en betrokkenen.


We mogen weer!!

Voelt je lichaam inmiddels lui en langzaam? Doorbreek de cirkel. Geef jezelf een trap onder je kont en wordt weer je fitte en fanatieke ik 💪. Trainingen volgens de reguliere lestijden. Tot snel!!Gr Patrick en linda.

18-12-2019

Het jaar is bijna om. Wij mogen terugkijken op een zeer geslaagd jaar. Waarin we weer veel leuke ervaringen hebben mogen delen met onze leden. Ik noem de buitentrainingen met het wokken, de open dag, het demo Tai Jutsu team, Haloweentrainingen enz. Allemaal erg geslaagd en we gaan dat zeker ook voor 2020 weer herhalen :-D

Ook hebben we de zelfverdedigings workshop en het MMA geintroduceerd. Ook hier zijn we blij met de opkomst en de positieve terugkoppeling die we ervan hebben mogen ontvangen.  We blijven onze horizon verbreden en zullen ook in in 2019 weer de nodige evenementen organiseren. We hebben er al weer zin in :) 

Het is weer bijna kerst en "oud en nieuw". Dat betekent dat er weer rijkelijk zal worden genoten van elkaars gezelschap en de daarbij horende hapjes en dranken.  Niks mis mee, maar het zal zijn tol gaan eisen, en daarom hanteren we "DE GOEDE VOORNEMENS". En daarvoor kun je natuurlijk prima bij ons terecht. Met een uurtje Thaiboksen verbrand je snel 400 tot 500 kcal. Dus dat gaat mooi snel. 

Voor nu.....FIJNE FEESTDAGEN EN EEN HEEL GEZOND NIEUWJAAR.

En misschien wel tot volgend jaar in de Dojo....


 

 

23-feb-2018

Trots op de TJK's. 

Examens voor de gele en oranje band zijn met 100% score een feit.

Na een examen van 2,5 uur, hebben al onze geselecteerde TJK's het examen mogen doen voor de gele en oranje band. 

Na een korte warming up, moest eerst de zogenaamde Kyon ( Standen en bewegingen ) worden doorgenomen, gevolgd door de Kata ( synchroon bewegen volgens een bepaald patroon ). Daarna worden er op voorhand bepaalde oefeningen uitgevoerd waarmee bekeken wordt of men de  gevraagde technieken voldoende beheerst. Gevolgd door de Kumites. Hier moet de TJK handelen naar wat hij/zij op dat moment "voelt". Hier komt het aan op de reflexen.

Het examen werd afgesloten  met 7 partijen sparring, die met het staande gevecht beginnen en halverwege mogen overgaan op het grondwerk waar weer andere technieken van belang zijn.


Wij zijn zeer tevreden met wat we hebben gezien gisteravond en we hebben er dan ook vertrouwen in dat allen nog vele graduaties mogen gaan behalen.


Osu


Nieuws

29-09-2017, 17:49

Shotokan examens

Gisteravond een geslaagd examen met alleen maar geslaagde deelnemers voor het Shotokan kinder karate !! Gefeliciteerd toppertjes. Allemaal heel goed gedaan !!!! 💪   Meer


26-07-2017

Kinder Tai Jutsu van Oktober !!!!

Vanaf Oktober Kinder Tai-Jutsu: Tai-Jutsu is een sport die vele elementen omvat uit de diverse vechtsporten. De meeste elementen komen vanuit de Karate , Judo en Jiu Jitsu. Ook zijn er invloeden vanuit de...   Meer


19-07-2017

Tai Jutsu examen

De eerste Tai Jutsu examens zijn een feit. Afgelopen zondag zijn 14 van onze Taijutsuka's beloond met een nieuwe band (KYU). Vol trots mogen zij deze welverdiende band dragen. Niet alleen is de stof...   Meer
E-mail