Samurai Martial Arts

Vecht en verdedigingssporten

Lidmaatschap:

Tarieven:

tm 13 jaar  1 x per week : 20,70 per maand

tm 13 jaar 2 x per week: 25,20 per maand

tm 13 jaar onbeperkte trainingen: 29,70 per maand

vanaf 14 jaar 1 x per week : 23,- per maand

vanaf 14 jaar 2 x per week: 28,- per maand

vanaf 14 jaar onbeperkte trainingen: 33,- per maand

Gaat u een jaarcontract aan? Dan krijgt u 12 maanden 20% korting. Na 12 maanden gaat het over in een maandelijks opzegbare overeenkomst.


1 Proefles is gratis. Wanneer van toepassing worden handschoenen en scheenbeschermers ter beschikking gesteld zodat u enkele weken tijd heeft uw eigen materialen te organiseren.

Bij het aangaan van een lidmaatschap machtigdt u Samurai-M.A. maandelijks de betreffende contributie te incasseren. De incasso vindt op de 1 ste of de eerste werkdag na de 1 ste van de maand plaats. tot de hieronder genoemde opzegging heeft plaatsgevonden.  Er is een opzegtermijn van 1 kalendermaand.  D.w.z. Na rechtsgeldige* opzegging , wordt er rond de eerste van de komende maand nog 1 incasso uitgevoerd. Bij een jaarcontract is de eerste beeindiging mogelijkheid na 12 incasso's vanaf lidmaatschap ingang Opzegdatum is dagtekening van de rechtsgeldige communicatie.

* Opzegging dient te geschieden via deze website.  Dat kunt u hieronder doen.

Opzeggingen Mondeling, via  Whats-app, messanger en soortgelijk zijn niet rechtsgeldig en daarmee niet voldoende voor een incasso wijziging.

Bij een her-inschrijving binnen 3 maanden na uitschrijving hanteren we 15,- inschrijfgeld

Op officiele feestdagen, vanaf kerstavond t/m 2 Januari, 3 weken tijdens de zomervakantie zijn we gesloten. Hiervoor is geen restitutie van toepassing..


*******************************************************************************************


 OF

Uitschrijfformulier
Uitschrijfformulier Samurai v1.pdf (236.68KB)
Uitschrijfformulier
Uitschrijfformulier Samurai v1.pdf (236.68KB)
E-mail